AllesKidsGids

AllesKidsGids

AllesKidsGids is een gids waar je alles kunt vinden over kinderen in Noord-Brabant. Met diverse onderwerpen zoals kinderfeestjes, speelgoed en creatief.

Over ons

Wat fijn dat u mijn website bezoekt.

Mijn naam is Mieke Meeuwisse en ik werk al ruim 25 jaar met of in een omgeving met kinderen. Ik heb een pedagogische achtergrond. Na het werken in de jeugdhulpverlening en de kraamzorg ben ik nu al weer geruime tijd werkzaam in de kinderopvang. Ik ben 48 jaar, woonachtig in Etten-Leur, getrouwd en heel erg blij met een zoon van 18 jaar.

Op dit moment heb ik een hele leuke en zeer afwisselende administratieve functie in de kinderopvang. Ik kom op diverse kinderopvanglocaties en ik zie en spreek hierdoor veel kinderen, ouders en pedagogisch medewerkers. Op locaties ontmoet ik tijdens activiteiten veel mensen die workshops voor kinderen verzorgen. Ik heb collega’s met heel veel verschillende kwaliteiten. Zij zijn vaak creatief, muzikaal, doen en maken hele leuke dingen met of voor kinderen. Zij verzorgen kinderfeestjes, themaweken, ouderavonden enzovoorts.  Deze kwaliteiten kunnen naar mijn idee ook buiten de kinderopvang gedeeld of ingezet worden. Het zijn mensen met een groot hart voor kinderen. Soms zijn het collega’s die in hun vrije tijd een geweldig product maken of een fantastische dienst in de aanbieding hebben. Ik kom in het dagelijks leven of surfend op Internet ook zeer regelmatig leuke dingen voor kinderen tegen die ik graag wil delen met anderen. Denk hierbij aan bedrijven of webshops. Hierdoor is mijn idee ontstaan om allemaal leuke dingen voor kinderen bij elkaar op één site te verzamelen van zowel particuleren als bedrijven. Hierbij wil ik mij vooral richten op Brabant. Een website die heel handig is voor ouders/verzorgers, begeleiders of belangstellenden. Het is voor bedrijven een manier om reclame te maken en particuleren kunnen op Internet hun product of dienst promoten. Het is immers fijn dat de popcornwagen toch eens verhuurd kan worden of dat er gegrimeerd kan worden op een kinderfeest. Een idee voor een verjaardagcadeautje is snel gevonden.  Iedereen zoekt tegenwoordig toch op Internet?

Door alle dingen te combineren kunnen bezoekers lekker snuffelen naar leuke dingen voor kinderen. Met grote regelmaat zal ik tips en informatieve items plaatsen die met opvoeden te maken hebben. Het was fijn om deze website samen met mijn zoon te ontwikkelen. Ik zorg nu vooral de werving, PR en onderhoud van de website. Mijn zoon heeft op 13 jarige leeftijd de website ontworpen en zorgt voor het grafische- en technische deel van de website.  Mijn zoon noemt het daarom een  WIN-WIN-WIN situatie: niet alleen voor bezoekers is het een mooie en handige site, het is voor mij een leuke hobbie en voor mijn zoon een mooie manier om zijn kwaliteiten te ontwikkelen.

Ik wens u veel zoek- lees- en kijkplezier. Ik zou het leuk vinden als u een berichtje achterlaat in het gastenboek. Het kan een reactie zijn op de website, maar ik wil u ook vragen om  uw ervaringen over producten en diensten waar u gebruik van heeft gemaakt te beschrijven. Alvast mijn dank hiervoor.

Met vriendelijke AllesKids groeten,

Mieke